İSPARK Cinayeti, 500 İSPARK çalışanı Necmettin Yanık için yürüdü

İstanbul'da park görevlilerine yönelik saldırılar cinayete dönünce İSPARK çalışanları eylem yaptı.

07 Nisan 2016 Perşembe 13:15
İSPARK Cinayeti, 500 İSPARK çalışanı Necmettin Yanık için yürüdü






İSPARK Cinayeti, 500 İSPARK çalışanı Necmettin Yanık için yürüdü


İSPARK görevlisi yaklaşık 500 kişi, meslektaşları Necmettin Yanık'ın öldürüldüğü otoparkta eylem yaptı.

İSPARK görevlisi yaklaşık 500 kişi, saat 12.00'da meslektaşları Necmettin Yanık'ın öldürüldüğü Beyoğlu'ndaki otoparkta toplandı. Ellerinde Yanık'ın fotoğraflarının bulunduğu grup, "Necmettin'e uzanan eller kırılsın" şeklinde slogan attı.



"İŞ GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASINI İSTİYORUZ"

Grup adına basın açıklaması yapan Hak-İş'e bağlı Hizmet İş Sendikası 8 Nolu Şube Başkanı Taner Duran, "Meydanlarda çalışanlara yönelik şiddetin sorumlusunun yalnızca şiddeti uygulayanlar değil; şiddete sessiz kalan, gereğini yapmayan, korumaya yönelik tedbirleri almayan yetkililerin de sorumluluğu olduğunu düşünüyoruz. Sosyal devletin birinci görevi, bizim de en doğal hakkımız olan çalışma ortamında korkmadan, huzurluca çalışabileceğimiz can ve iş güvenliğinin sağlanmasını istiyoruz" dedi.

CAMİYE YÜRÜDÜLER

Basın açıklamasının ardından grup yürüyerek Necmettin Yanık'ın son yolculuğuna uğurlanacağı Kasımpaşa Merkez Camii'ne gitti.
Son Güncelleme: 07.04.2016 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.