İzmir'de kaçak et operasyonu; 10 at kesmişler

İzmir'de Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü bir kaçak at mezbahasını daha ortaya çıkardı.

07 Nisan 2016 Perşembe 13:28
İzmir'de kaçak et operasyonu; 10 at kesmişler






İzmir'de kaçak et operasyonu; 10 at kesmişler

İzmir'de Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü bir kaçak at mezbahasını daha ortaya çıkardı. Ekiplerin baskını sırasında at kesenlerin kahvaltı masasını yarım bırakarak kaçtığı görülürken, yaklaşık 10 atın kesildiği belirlendi.
Konak Belediyesi Zabıta ekipleri geçtiğimiz ay Kahramanlar Ege Mahallesi'nde atların kesildiği bir depoya baskın yapmış, onlarca atın kesildiği korkunç görüntüler ortaya çıkmıştı. Bugün de Konak Belediye Zabıta ekipleri Tarım İl Müdürlüğü görevlileri ve polisle bir ihbar üzerine Konak İşçiler Caddesi boş görünen bir depoya baskın yaptı. Baskın sırasında kaçak at kesimi yapanlar kahvaltı masasındaki börek ve boyozları yarım bırakıp kaçtı. Depo içinde yapılan incelemede 10'un üzerinde kesilmiş at kafaları, kemikler ve satışa hazırlanan etler bulundu. Etlere imha edilmek üzere el konulurken polis kaçak at kesenlerin peşine düştü.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.