İstanbul'u gezen Sasonlu kız öğrenciler mutlu döndü

07 Şubat 2012 Salı 16:06
İstanbul'u gezen Sasonlu kız öğrenciler mutlu döndü






BATMAN (CİHAN)- Batman'ın Sason Lisesi'yle kardeş okul olan İstanbul Özel Fatih Koleji'nin misafiri olarak İstanbul'a giden 18 kız öğrenci Sason'a sevinçli bir şekilde döndü.
Havaalanında Milli Eğitim Şube Müdürü İzzet Irmak tarafından karşılanan öğrenciler, gezinin çok verimli geçtiğini belirtti. Bir haftalık gezi programı kapsamında yoğunlaştırılmış ders çalışması ve birçok sosyal faaliyete katıldıklarını belirten öğrenciler, programa katkılarından dolayı Kaymakam Bahadır Yörük, Milli Eğitim Müdürü M.Alaattin Çetin ve Fatih Kolejine müteşekkir olduklarını dile getirdi.
Kaymakamlık ve özel Fatih Anadolu ve Fen Lisesi sayesinde birçok tarihi mekan, cami ve özel kolejleri görme fırsatı yakaladıklarını belirten Soner Bozkurt, Oradaki insanların ne kadar sıcak kanlı ve iyi niyetli olduklarını gördüm. Geldiğimizden beri etrafımızda herkes pervane olmuş. Sürekli ev davetiyeleri, yemekler ve hediyeler aldık. Onlar ellerinden gelen en iyi şekilde bizi hoşnut ve mutlu ettiler. Süleymaniye Camisi'ni gezdik. Panorama 1453'ü gördük. Çatalca Kaymakamıyla yemek yedik. Fatih Koleji'nde bir aile davet etti. Aslında anlatılacak o kadar çok şey var ki, kalem kağıt yetmez bunları anlatmaya. Ne kadar teşekkür etsek azdır. dedi.
Öğrencilerden Ayfer İlgin ise Bize doğuluyuz diye farklı davranırlar mı diye çok düşündüm öyle olmadı. diyerek şu ifadeleri kullandı: Derse gelen hocalar bir dakikamız bile boşa geçmesin diye ders verdiler. Sayelerinde çok soru çözdük. Akşam etütleri çok iyi geçti, az da olsa bilmediğimiz konuları öğrendik. Bizim için çok yararlıydı. Bize hediyeler verdiler. Gezmek için Eyüp Sultan, Süleymaniye, Minyatürk ve Panaroma 1453`e gittik. Rehberimiz Akın Bey bize her yeri o kadar güzel gezdirip anlattı ki meğerse tarih konusunda bir şey bilmiyormuşum. Bu yapılanlar elbet karşılıksız kalmaz. Bize umut oldular, okuma hevesimizi daha bir artırdılar. Mutluluk paylaştıkça çoğalır. Küçük bir iyilik, kimi için büyük bir mutluluktur. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.