Kadın sürücü 6 saat sürünerek hayata tutundu

Zonguldak İstanbul karayolu Uzungüney Köyü yakınlarında dereye uçan otomobilin kadın sürücüsü Özlem Ündar, soğuk havaya rağmen 6 saat sürünerek ana yola ulaşarak hayata tutundu.

10 Ocak 2019 Perşembe 19:28
Kadın sürücü 6 saat sürünerek hayata tutundu






Kadın sürücü 6 saat sürünerek hayata tutundu

15 metre yükseklikten buz gibi soğuk suların aktığı dereye uçan Özlem Ündar'ın kullandığı araçta can pazarı yaşandı. Talihsiz kadın, soğuk havada 6 saat sürünerek ana yola çıkmayı başardı..

Zonguldak'ta 15 metre yükseklikten dereye uçan otomobilin sürücüsü Özlem Ündar, yaralı kurtulduğu kazadan tam 6 saat sonra sürünerek ana yola çıkıp, yardım istedi. Azmiyle hayatta kalan Özlem Ündar için ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Kaza, sabah saatlerinde Zonguldak-İstanbul Karayolu'nun Uzungüney Köyü mevkiinde meydana geldi. Ereğli'den Kozlu yönüne giden Özlem Ündar'ın kullandığı otomobil, gizli buzlanma nedeniyle kontrolden, çıkarak dereye uçtu.


15 metre yükseklikten uçan otomobilin sürücüsü Özlem Ündar, araçtan çıkmayı başardı. Ancak yaralı haldeki kadın dere yatağında bayıldı. Burada tam 6 saat kalan Özlem Ündar, kendine geldikten sonra ise sürünerek ana yola çıkmayı başardı. Yoldan geçen sürücüler tarafından fark edilen Özlem Ündar için sağlık ve jandarma ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekibi, üşüyen Özlem Ündar'ı ısıtmak için üzerine mont örttü. Ardından gelen sağlık ekibi ise kadına ilk müdahaleyi yaptı. Ündar daha sonra ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.


Özlem Ündar'ın ailesinin, sabah saatlerinde Soğuksu Polis Merkezi'ne giderek kızlarına ulaşamadıkları için kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.