Kimya öğretmeni, evinde uyuştucu üreterek satmış

Narkotik polisi İzmir'de evinde uyuşturucu imal ederek satan kimya öğretmenini düzenlediği operasyonla yakaladı.

03 Aralık 2015 Perşembe 11:06
Kimya öğretmeni, evinde uyuştucu üreterek satmış






Kimya öğretmeni, evinde uyuştucu üreterek satmış

Narkotik polisi İzmir'de evinde uyuşturucu imal ederek satan kimya öğretmenini düzenlediği operasyonla yakaladı. Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Beraking Bad dizisi gerçek oldu. Uyuşturucu üretip satan bir kimya öğretmenin hayatını anlatan dizinin benzeri İzmir'de yaşandı. Bir ihbar üzerine harekete geçen narkotik bir eve baskın düzenledi.

EVİ SERA YAPMIŞLAR

Aramada, 22 saksı içinde 25 kök Skunk bitkisi ve ağırlığı 300 gram gelen kurutulmaya bırakılmış Skunk ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada N.S. isimli şahsın Çiğli'de, Ş.A.'nın ise Karabağlar'da öğretmenlik yaptığı tespit edildi. Evin uyuşturucu madde imal etmek için sera haline getirdiği tespit edildi. Adli kontrolle serbest bırakılan öğretmenlerin, nadir bulunan Skunk'u pahalı fiyata sattıkları açıklandı.

5 SEZÖN ÜST ÜSTE REKOR KIRMIŞTI

ABD’de 5 sezon süren ve izlenme rekorları kıran dizide, kimya öğretmeni olan Walter White kanser olduğunu öğrendiğinde yaşamı sıradışı hale getirmeye başlar. Öldükten sonra ailesinin rahat bir yaşam sürmesi için lisede eski bir öğrencisi olan Jesse Pinkman ile metamfetamin (uyuşturucu) işine girer.  
Son Güncelleme: 03.12.2015 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.