Konya'da kar yağışı sürüyor

Konya'ya bugün öğleden sonra başlayıp gecede aynı şiddette devam eden kar yağışı kentin her bölgesinde etkisini gösterdi

05 Aralık 2013 Perşembe 05:03
Konya'da kar yağışı sürüyor






 

Konya'ya bugün öğleden sonra başlayıp gecede aynı şiddette devam eden kar yağışı kentin her bölgesinde etkisini gösterirken, bitki örtüsü ve araçların önü beyaza büründü.
Konya'da 2 gündür devam eden soğuk hava, yerini kar yağışına bıraktı. Kent merkezinde öğleden sonra başlayan kar yağışı gecede devam etti. Kar yağışının sürekli devam etmesinden dolayı araçların her yeri kar olurken, bitki örtüsü beyaza büründü. Her yerin kar yağışından dolayı beyaza büründüğünü gören gençler, yüksek yerler çıkıp kızaklarla aşağıya kayarak, kar topu savaşı yaparak ve kardan adam yaparak eğlendi. Karda eğlenen gençler, “Çok mutluyuz, sınav stresini atmamıza yardımcı oldu. Çok zevkliydi arkadaşlarla kızaklara binerek kaydık, kardan adam yaptık, kar topu savaşı yaptık çok güzel vakit geçirdik. Bu zevki herkese tavsiye ediyoruz” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.