Liseli kızların alkollü eğlencesi hastanede bitti

Liseli kızların alkollü eğlencesi hastanede bitti, Alkol komasına giren liseli kızlar gözünü hastanede açtı

11 Eylül 2014 Perşembe 21:47
Liseli kızların alkollü eğlencesi hastanede bitti






Liseli kızların alkollü eğlencesi hastanede bitti, Alkol komasına giren liseli kızlar gözünü hastanede açtı

Uyuşturucu ve alkolün liseli öğrencileri nasıl esir aldığını gösteren olay bu kez Bursa'da çarpıcı bir biçimde karşımıza çıktı. Lise öğrencisi bir grup genç kızın alkol ve enerji içeciği alarak sokakta yaptıkları küçük kaçamak başlarına büyük iş açtı. Bursa'da tekel bayisinden aldıkları alkol ve enerji içeceğini sokakta içen liseli 3 kızdan fenalaşan F.R., fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

ÇIKMAZ SOKAK'TA ÇIKMAZA GİRDİ

Nilüfer İlçesi'ndeki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki bugün bir kafede buluşan liseli 18 yaşındaki F.R. ile 17 yaşındaki E.K. ve E.S., merkez Osmangazi İlçesi İbrahim Paşa Mahallesine gelerek, iddiaya göre tekel bayiinden alkol ve enerji içeceği aldı. Daha sonra tarihi Mahkeme Hamamı arkasındaki çıkmaz sokağa giren 3 genç kız, bunları içmeye başladı. Bir süre sonra kızlardan F.R. kendinden geçip bayılınca, yanında bulunan diğer arkadaşı E.K. çevredekilerden yardım istedi.

İhbar üzerine gelen polisler bayılan F.R.'nin alkol komasına girmiş olabileceği şüphesiyle 112 Acil Servis'ten yardım istedi. Gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne götürülen F.R. tedaviye alındı.

Polis, liseli kızlara içki sattığı ileri sürülen tekel bayii hakkında işlem başlattı.
Son Güncelleme: 11.09.2014 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.