Mantar toplarken kaybolan yaşlı kadını 'Ezel' buldu

11 Aralık 2012 Salı 10:48
Mantar toplarken kaybolan yaşlı kadını 'Ezel' buldu






ANTALYA (CİHAN)- Antalya'nın Alanya ilçesi Yeşilöz köyünde mantar toplamak için evinden ayrılan 80 yaşındaki Ayşe Mercan'ı, jandarma arama kurtarma köpeği Ezel, ormanlık alandaki bir inşaatta buldu.

Yeşilöz köyünde gelini ve 2 torunu ile yaşayan Ayşe Mercan, dün sabah saat 11.00 sıralarında kızı Gürcühan Könter'le mantar toplamaya çıkmıştı. Alakisle mevkiindeki ormanlık alanda annesini kaybeden Könter, saat 17.00´de jandarmaya haber verdi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı İz Takip Köpek Timi'nden Ezel adlı köpeğin de katıldığı arama çalışmaları, şiddetli yağmur sebebiyle dün gece durduruldu.

SABAH ERKEN SAATLERDE JANDARMA KÖPEĞİ BULDU

Yaşlı kadın sabah yapılan arama çalışmaları sonucu evinin yaklaşık 500 metre kuzeyinde inşaat halindeki bir binada bulundu. Yaşlı kadının sağanak yağışta yolunu kaybettiği, düştüğü ve dizlerini naylon poşetlerle sardığı görüldü. Alanya Devlet Hastanesi´ne kaldırılan Ayşe Mercan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Dr. Mehmet Hüsamettin Akküçük, yaşlı kadını yoğun bakımda gözlem altına aldıklarını belirtti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.