Mersin'de kanlı soygun, 2 ölü var

Mersin’de yüzü maskeli bir kişi soymak için girdiği kuyumcuda bulunan iş yeri sahibi ile bir kişiyi öldürdü. Bir miktar altın alan maskeli soyguncu izini kaybettirdi. 

26 Şubat 2019 Salı 20:22
Mersin'de kanlı soygun, 2 ölü var






Mersin'de kanlı soygun, 2 ölü var

Maskeli bir kişinin soygun amacıyla girdiği kuyumcu dükkanında çatışma çıktı. Kuyumcu işletmecisiyle dükkanda bulunan bir kişi daha hayatını kaybetti.

Mersin’de yüzü maskeli bir kişi soymak için girdiği kuyumcuda bulunan iş yeri sahibi ve bir kişiyi öldürdü. Kuyumcudan bir miktar altın alan maskeli soyguncu kayıplara karıştı..

Olay, Akdeniz ilçesi Hastane Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde yüzü maskeli bir kişi kuyumcuya girdi. Zanlı, kuyumcuda bulunan para ve altınları almak istedi. Ancak kuyumcu sahibi direnince yüzü maskeli kişi tabancayla iş yeri sahibi ve bir kişiyi tabancayla vurarak yaraladı. Silah sesleri üzerine vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yüzü maskeli soyguncu ise bir miktar altın alarak izini kaybettirdi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.