Milli güreşçi Şeref Eroğlu babasını kaybetti

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:12
Milli güreşçi Şeref Eroğlu babasını kaybetti






KAHRAMANMARAŞ (CİHAN)- Avrupa ve Dünya Şampiyonu, Olimpiyat İkincisi eski Milli Güreşçi Şeref Eroğlu babasını kaybetti.

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süredir Gaziantep'teki Özel Sami Konukoğlu Hastanesi'nde tedavi gören Hacı Eroğlu, 72 yaşındaydı. Daha önce de açık kalp ameliyatı geçirdiği belirtilen Eroğlu'nun cenazesi ambulansla Gaziantep'ten Kahramanmaraş merkeze bağlı Dere köyü Konuk Evleri Mahallesi'ndeki evine getirildi. Buradan Dere Köyü Camii'ne götürülen Eroğlu'nun naaşı ikindi namazına müteakip toprağa verildi.

Acı gününde milli sporcuyu Türkiye Güreş Federasyon Başkanı Bekir Çeker, eski Milli Güreşçi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Hamza Yerlikaya, eski Halter Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Halil Mutlu, eski BBP Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Şendiller, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı, vatandaşlar ve çok sayıda milli güreşçi yalnız bırakmadı.

Cenaze törenine katılan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker, Türkiye'yi gururla temsil eden milli sporcunun babasının vefatından dolayı üzgün olduklarını belirterek, Şeref kardeşime ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Her canlı bir gün ölümü tadacaktır. Ama ateş düştüğü yeri yakıyor. Türk güreş camiasının ve Türk halkının başı sağ olsun. Türkiye'yi gururla temsil eden bir şampiyonumuzun babası ebediyete intikal etti. Böyle bir evlat yetiştirdiği için Allah kendisinden razı olsun. dedi.

Eski Milli Güreşçi, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Hamza Yerlikaya ile eski Halter Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Halil Mutlu ise Şeref Eroğlu bizim kardeşimiz. Dünya şampiyonalarında ve olimpiyatlarda birlikte omuz omuza mücadele ettik. Kardeşimiz babasını kaybetti. Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.