Nevzat Tarhan, ASDER'de güven tazeledi

26 Kasım 2012 Pazartesi 18:11
Nevzat Tarhan, ASDER'de güven tazeledi






İSTANBUL (CİHAN)- Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) 6. Olağan Genel Kurulu, Altunizade Eminevim Konferans Salonu'nda yapıldı. Genel kurulda yapılan oylama sonucu Nevzat Tarhan yeniden ASDER Genel Başkanı seçildi.

ASDER Genel Kurulu'nun toplantısına emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi, Yazar Hekimoğlu İsmail gibi tanıdık isimler katıldı. Toplantı sırasında konuşma yapan Nevzat Tarhan önemli olanın zor günlerde hakkı savunmak olduğunu, ASDER'in 28 Şubat sürecinde mazlumların yanında durarak bu görevi ifa ettiğini söyledi. Derneğin Onursal Başkanı Adnan Tanrıverdi ise zulmü ortadan kaldırmak ve mazlumun yanında olmak için ASDER üyelerine çok daha büyük iş düştüğünü, önemli olan kendi mahrumiyetin dışında başka mazlumların yanında olunması gerektiği vurgulandı. Yönetim tarafından üç yıl içinde yapılan çalışmaların özeti sunuldu ve şube başkanları birer konuşma yaptı.




CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.