Önce Cuma Namazına Gitti,Sonra İntihara Kalktı

Antalya'da, eşi Adevi A.'nın kendisi 'evden uzaklaştırma' kararı aldırmasını gururuna yediremeyen 38 yaşındaki Gültekin A., falezlerde intihara teşebbüs etti.

01 Mayıs 2015 Cuma 18:45
Önce Cuma Namazına Gitti,Sonra İntihara Kalktı






     Önce Cuma Namazına Gitti,Sonra İntihara Kalktı

   Antalya'da, eşi Adevi A.'nın kendisi 'evden uzaklaştırma' kararı aldırmasını gururuna yediremeyen 38 yaşındaki Gültekin A., falezlerde intihara teşebbüs etti. 5 saat sonra eşinin kendini affetmesiyle intihardan vazgeçen Gültekin A., "Cuma namazından çıkıp intihar için geldim" dedi.

   Olay, Muratpaşa İlçesi Karaalioğlu Parkı'nda meydana geldi. Eşiyle tartışmaları sonrası 'evden uzaklaştırma' cezası aldığını öğrenen özel güvenlik görevlisi Gültekin A., sabah saatlerinde bir süre dolaştıktan sonra, görüşmek için eşinin hemşirelik yaptığı hastaneye gitti.

   Burada bir süre bekleyen Gültekin A., eşiyle görüşemeyince bunalıma girdi. Öğle saatlerinde falezlerde bir kayanın üzerine çıkıp intihar edeceğini söyleyen Gültekin A.'yı ikna için polisler uzun süre çaba gösterdi. Eşinin kendisine haksızlık yaptığını söyleyen Gültekin A., "Ben inançlı biriyim. Cuma namazımı kılıp buraya geldim. İntihar etmenin günah olduğunu biliyorum ama yapacak bir şeyim yok. Sizin de bana yapacaklarınızı biliyorum. Biber gazı sıkacaksınız. Kelepçe takacaksınız" dedi.

   5 saatlik intihar teşebbüsü, Adevi A.'nın olay yerine gelmesiyle son buldu. Eşine falezlerden inmesini söyleyen Adevi A., "Gel hadi evimizi gidelim. Söz veriyorum. Uzaklaştırmayı da kaldıracağım. Birlikte yaşamaya devam ederiz" dedi. Eşinin söz vermesi üzerine Gültekin A. bulunduğu yerden polis ve itfaiye ekipleri tarafından indirilerek, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

Son Güncelleme: 01.05.2015 18:45
Anahtar Kelimeler:
Antalyaİntihar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.