Pastırma yazı yeniden geliyor, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak

24 Aralık 2012 Pazartesi 13:10
Pastırma yazı yeniden geliyor, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak






ANKARA (CİHAN)- Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların etkisini kaybedeceğini belirterek, yurtta 3 ila 8 derece artacak hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yurdun Doğu bölgelerinin bugün yağışlı sistemin etkisinde bulunduğu belirtilerek, Doğu bölgelerimizde etkili olan yağışlı havanın bu geceden itibaren etkisini kaybederek yurdumuzu terketmesi bekleniyor. Yarın ve çarşamba günleri yurt genelinde yağış beklenmiyor. Bütün bölgelerimizin parçalı bulutlu, yurdumuzun iç kesimlerinin gece ve sabah saatlerinde yer yer sisli olacağı tahmin edilmektedir. Hava sıcaklığının yarın yurdun Kuzeybatı kesimlerinden başlayarak hafta sonuna kadar tüm yurtta 3 ila 8 derece artacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği beklenmektedir. denildi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.