Polisin karşısında Bonzai satışı

Emniyet Müdürlüğü’nün karşısındaki parkta bonzai satmaya çalışan üç kişi yakalandı.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 09:14
Polisin karşısında Bonzai satışı






Polisin karşısında Bonzai satışı
Antalya'da yaşları 16 ile 19 arasında değişen 3 kişi, Emniyet Müdürlüğü’nün karşısındaki parkta bonzai satma girişiminde oldukları iddiasıyla yakalandı. Şüphelilerin üzerinde paketlenmiş 22 adet bonzai bulundu.

Olay, dün saat 19.30 civarında Muratpaşa’da Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan Beş Şehitler Parkı’nda meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 20 metre mesafedeki parkta bekleyen V.Ö. (16), A.İ.N. (18) ve E.D.’nin (19) durumundan şüphelenen polis, kimlik sorup arama yaptı.

Yapılan aramada şüphelilerin üzerinde hazır paketler halinde 22 adet bonzai, 8 adet keyif verici hap ile 1 bıçak ele geçirildi. Şüpheliler, doktor kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Bahçelievler Polis Merkezi’ne götürüldü.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.