Rehabilitasyon merkezinde kalan engelliler şehri seyreyledi

18 Ekim 2012 Perşembe 17:30
Rehabilitasyon merkezinde kalan engelliler şehri seyreyledi






YOZGAT (CİHAN)- Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Yaşlı ve Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlı ve özürlüler, Şahin Tepesi seyir terasında hem Yozgat'ı seyretti hem de müzik eşliğinde eğlendi.

Yozgat Yaşlı ve Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlı ve özürlüler, Şahin Tepesi seyir terasına çıkarak şehri seyretti, müzik eşliğinde eğlendi, öğle yemeği yedi. Aile ve Sosyal Politikalar Yozgat İl Müdürü Şerafettin Akyüz, yaptığı açıklamada Yozgat Yaşlı ve Özürlü Rehabilitasyon Merkezi'nin Türkiye'deki en büyük rehabilitasyon merkezlerinden biri olduğunu söyledi. Akyüz, Merkezimizde yaklaşık 250 özürlü vatandaşımız barınmaktadır. Hizmet konusunda da burada barınan vatandaşlarımıza Avrupa standartları ve üzerinde bir hizmet kalitesi sunulmaktadır. Bizim önceliğimiz buradaki engelli kardeşlimizin rahatı ve huzurunu sağlamaktır. dedi.

Rehabilitasyon merkezinde barınan insanların sosyal ve psikolojik açıdan rahatlamaları için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Akyüz, Engelli kardeşlerimizi bir nebze olsun rahatlatmak için bulundukları ortamdan çıkartıp yurdun değişik yörelerine geziler düzenliyoruz. Bu yıl Kapadokya ve Konya'ya gittik. Bugün de Şahin Tepesi seyir terasına geldik. Vatandaşlarımız şehri yüksekten görme imkanı buldular. Ayrıca müzik eşliğinde oynayıp eğlendiler. Ayrıca öğle yemeği verildi. Bizler bu gibi etkinlikleri çok önemsiyoruz. İnşallah böyle etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek. ifadelerini kullandı.

Rehabilitasyon merkezinde kalan vatandaşlar da düzenlenen etkinlikten memnun kaldıklarını belirterek, Değişik bir ortam oldu. Bizlere yönelik bu gibi etkinliklerin zaman zaman düzenlenmesi bizleri çok mutlu ediyor. Yozgat'ı yüksekten görmüş olduk, eğlendik. Bu organizasyonu yapan müdürlerimize ve bize bu imkanı sağlayan Yozgat Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.