Samsun'da evde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti

04 Aralık 2012 Salı 11:31
Samsun'da evde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti






SAMSUN (CİHAN)- Samsun´da bir lokantanın depo olarak kullandığı dairede ilk belirtilere göre elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında bir kişi dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi 221. Sokak'ta iki katlı evin giriş katında depo olarak kullanılan dairede yangın meydana geldi. Sabah saatlerinde evden dumanların çıktığını fark eden komşular tarafından olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Daire içinde soğutma çalışması yapan itfaiye ekipleri, arka odada üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Mehmet Alper Taşova'nın (29) cesedi ile karşılaştı.

Gece dairede yattığı anlaşılan Taşova´nın yangını fark ettiği ve kurtulmak için balkona yöneldiği, ancak kapıyı açamadan yoğun dumandan zehirlenmiş olabileceği belirtildi. Yetkililerin olay yerinde inceleme yapmasının ardından şahsın cesedi, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.