Sarayönü'nde kazada ölenlerin kimlikleri

Sarayönü'nden Konya'ya giden vatandaşları taşıyan minibüsle TIR'ın çarpışması sonucu ölen 9 kişinin kimliği belirlendi.

09 Nisan 2014 Çarşamba 07:57
Sarayönü'nde kazada ölenlerin kimlikleri






Sarayönü'nde kazada ölenlerin kimlikleri

Konya Afyon yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.
Konya'nın Sarayönü ilçesinde, yolcu minibüsü ile 2 tırın karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya-Afyonkarahisar karayolunun 35. kilometresinde, 33 CJH 19 plakalı tır, karşı yönden gelen, Sarayönü ilçesinden Konya'ya yolcu taşıyan minibüsle çarpıştı. Kazaya, otomobil yüklü bir başka tır da karıştı.

ÖLÜ VE YARALILARIN İSİMLERİ

34 BH 6873 plakalı otomobil yüklü tırın sürücüsü Sebahattin Özşıray (42), minibüsün şoförü Osman Demirkol (55) ile Şadi Önal (51), Fehmi Bakırcı (56), İmdat Gümüş (37), Dilek Demirkaya (33), Sıtkı Büyüksarı (51), Ahmet Çolak (46) ve Halil İbrahim Eser.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.