SATSO tarafından yaptırılacak meslek lisenin protokolü imzalandı

29 Kasım 2012 Perşembe 16:11
SATSO tarafından yaptırılacak meslek lisenin protokolü imzalandı






SAKARYA (CİHAN)- Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından yaptırılacak olan endüstri meslek lisesi protokolü, Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul arasında imzalandı.

SATSO salonunda gerçekleştiren törende konuşan Vali Mustafa Büyük, SATSO yönetimini ve meclis üyelerini böylesi anlamlı ve değerli bir iş yaptıkları için kutladı. Sakaryalı işadamlarını da bireysel olarak eğitime katkıda bulunmaya davet ettiklerini ifade eden Büyük, ilde işadamları tarafından yaptırılan özel okulların yanında çok sayıda eğitim kurumu olduğunun kaydetti. Vali Büyük, Ancak bunların çoğu Sakaryalı olmayan, Sakarya'da faaliyet gösteren firma sahipleri. Ben bizzat Sakaryalı olan firma sahiplerini eğitime katkıya davet ediyorum. Büyüklerinin adlarını en güzel şekilde okullarda yaşatabilirler. dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise Sakarya'ya böylesi güzel bir okul kazandıracak olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını kaydetti. Kösemusul Sanayimizin kalifiye işçi ihtiyacını gidermeye yönelik planladığımız, endüstri meslek lisesi için düğmeye bastık. Bu mutluluğu bir arada paylaşalım istedik. Bu okulda, sizlerin de görüşleriniz doğrultusunda belirlenen branşlarda eğitim verilecek. şeklinde konuştu.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan da bir endüstri meslek lisesi sözü aldıklarını da hatırlatan Kösemusul, Çalışmalarımızı tamamlayıp, Ankara'da protokol imzalanma aşamasına getireceğiz. Sakarya için hayırlı olsun diyoruz. Böylece Sakaryamıza 2 okul birden kazandırmış olacağız. Bu mutluluk, bu heyecan, bu gurur hepimizin şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.