Şehitkamil ilçesinde soba zehirlenmelerine karşı dedektör dağıtıldı

04 Aralık 2012 Salı 14:52
Şehitkamil ilçesinde soba zehirlenmelerine karşı dedektör dağıtıldı






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde soba zehirlenmelerinin önüne geçmek amacıyla alınan karbonmonoksit detektörü dağıtıldı.

Şehitkamil Kaymakamlığı, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan proje ile dar gelirli ailelere karbonmonoksit detektörleri hediye edildi. Toplum destekli polisler önce soba zehirlenmelerinin nasıl gerçekleştiğinin anlattı ardından karbonmonoksit detektörlerinin çalışma sistemi hakkında bilgi verdi.

Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, polisin insan yaşamı ve güvenliğini daha üst seviyelere çıkarmak için çalıştığını belirterek şöyle konuştu: Toplum polisi çeşitli alanlarda çalışmalar yapıyor. Bu çalışmaların temelinde insan yaşamı insan güvenliği ve huzurunu daha üst seviyelere çıkarmak ve daha az vatandaşların tehlikelere maruz kalmasını sağlamaktır. Geçen seneler içerisinde maalesef birçok vatandaşımızı soba zehirlenmesinde kaybettik. Yaşanan soba zehirlenmelerinin bir nebzede olsa önüne geçmek için bu çalışmayı yapıyoruz.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.