Senegalli Başkan: Kayseri'yi örnek alıyoruz

16 Ekim 2012 Salı 20:49
Senegalli Başkan: Kayseri'yi örnek alıyoruz






KAYSERİ (CİHAN)- Senegal Fatik Belediye Başkanı Mattar Ba ve beraberindeki heyet, Kayseri Kadir Has Stadyumu'nu gezerek stat yetkililerinden bilgiler aldı.

Gezinin ardından Senegal Fatik Belediye Başkanı Mattar Ba, Kayseri'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek Senegal'in Fatik şehri de Kayseri gibi cumhurbaşkanının şehri. Kayseri'yi kendimize örnek alarak işbirliğini geliştirmek istiyoruz. Bu işbirliği ile iki ülke arasında bir köprü kurmak istiyoruz. dedi.

Kayseri'ye ilk kez geldiğini ve ilk izlenimin çok iyi olduğunu kaydeden Fatik Belediye Başkanı Ba, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin Kayseri'ye çok şey kazandırdığını söyledi. Başkan Özhaseki'yi kendine örnek aldığını belirten Ba, Kayseri'nin bu gelişmesinde İslam dinin etkisinin olduğunu düşünüyorum. Çünkü İslam, bir paylaşım dini. Kayseri'de de hayır işlerinin fazla olduğunu öğrendim. Şehrin birçok yatırımında hayırseverlerin katkısının olması çok etkileyici. diye konuştu.

Kadir Has Stadyumu'nu çok beğendiğini kaydeden Ba'ya stat gezisinin sonunda Kayserispor atkısı armağan edildi.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Senegal heyeti ile yemekte bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda geçen yemekte Başkan Özhaseki, Senegal Fatik Belediye Başkanı Mattar Ba'ya günün anısına döner kümbet maketi armağan ederken Senegal Belediye Başkanı Ba ise Başkan Özhaseki'ye aslan maketi armağan etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.