Son dakika; MHP'de kurultay yapılacak mı? Muhalifler açıkladı

MHP'de muhalifler kurultay tarihi konusunda Yargıtay'ın kararını bekleyeceklerini açıkladı. 4 Genel Başkan adayının ortak imzasıyla yayınlanan bildiri kritik süreçte muhalif adaylarla genel merkez arasında kopma noktasına gelen ilişkilerde ortak bir yolun bulunmasını sağladı

12 Mayıs 2016 Perşembe 17:47
Son dakika; MHP'de kurultay yapılacak mı? Muhalifler açıkladı






Son dakika; MHP'de kurultay yapılacak mı? Muhalifler açıkladı

MHP olağanüstü Kurultay konusunda hem genel merkezden hem de muhaliflerden önemli açıklama. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi, Yargıtay'ın kararına sayglı olacağını açıklamasının ardından bugün Yargıtay'dan gelen 'Mayıs Ayı içerisinde süreçle ilgili karar vereceği' duyurusu geldi.



Son Dakika MHP Haberleri

Bugün toplanan MHP Genel Başkan adayları Prof.Dr.Ümit Özdağ, Sinan Oğan, Meral Akşener ve Koray Aydın Kurultay konusunda oldukça önemli bir açıklama yaptı.
MHP'de kurultay için çalışma yapan 4 Genel Başkan Adayı'nın ortak imzasıyla yayınlanan bildiriye göre, Yargıtay Cuma günü (Yarın) kararını verirse Kurultay ilan edildiği tarihte yapılacak. Yargıtay'ın yarın karanı açıklamaması durumunda Kurultay'ın yapılış tarihi Yargıtay kararının açıklamasından sonra belirlenecek. Son Dakika Haberleri

 
Son Güncelleme: 12.05.2016 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.