Tarihçi Yazar Bahadıroğlu Mehmet Akif Ersoy'u anlattı

16 Mart 2012 Cuma 16:13
Tarihçi Yazar Bahadıroğlu Mehmet Akif Ersoy'u anlattı






BURSA (CİHAN)- Yıldırım Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale Şehitleri, Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşının kabulünü konu alan konferans düzenlendi. Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta Tarihçi-yazar Yavuz Bahadıroğlu konuştu.

Konferansa, başta Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin olmak üzere Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcıları, Yıldırım İlçe Müftüsü Osman Şen, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun Çanakkale Zaferi'ni ve Çanakkale'de şehit düşen askerlerin mücadelesini anlattığı konferansı katılımcılar dikkatle dinledi.

Çanakkale Şehitleri'ni rahmetle andıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, vatanın parçalanamaz bütünlüğünü korumak ve ülkenin dirlik, düzeni için canını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizi unutmadığının altını çizdi. Keskin ayrıca, Mehmet Akif Ersoy'dan şiirler okuyarak, İstiklal Marşı'ndan bölümler okudu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.