Terör, en büyük terör hamisini vurdu; Konsolosluğunu da kapattı

Brüksel'deki terörist saldırıda ölü sayısı da 26'ya çıktı. Belçika tarihinin en kanlı saldırısının ardından çok sayıda büyükelçilik ve konsolosluk binası kapatıldı.

22 Mart 2016 Salı 14:35
Terör, en büyük terör hamisini vurdu; Konsolosluğunu da kapattı






Terör, en büyük terör hamisini vurdu; Konsolosluğunu da kapattı

Yıllardır terör örgütlerinin cirit attığı Belçika, tarihinin en büyük terör saldırısıyla sarsıldı. Avrupa'nın bu küçük ülkesi, başta PKK gibi dünyanın en acımasız terör örgütlerinden biri olmak üzere DHKP-C'nin eli kanlı militanlarına ve yöneticilerini de 30 yıldır ikamet izni veriyordu. Belçika'nın destek verdiği terör örgütleri arasında yer alan PKK son olarak AB binası yanında çadır kurmuş günlerce propaganda yapmıştı.

ELÇİLİKLERİ KAPATILDI

AB'nin başkenti olarak bilinen Brüksel'deki kanlı terörist saldırı sonrası, Belçika çok sayıda dış temsilciliğini de kapattı. İstanbul Taksim’deki Belçika Başkonsolosluğu ile Ankara’daki Belçika Büyükelçiliği kapatıldı.
Belçika’nın başkenti Brüksel’de bugün havalimanı ve metro istasyonunda yaşanan terör saldırılarının ardından İstanbul Taksim’deki Belçika Başkonsolosluğu ile Ankara’daki Belçika Büyükelçiliği kapatıldı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, bu sabah Belçika’nın başkenti Brüksel’de art arda düzenlenen terör saldırısından sonra Belçika’nın İstanbul ve Ankara’daki diplomatik temsilcilikleri kapatıldı. Bugün ve yarın yapılması planlanan vize işlemleri ve randevuların iptal edildiği kaydedildi.
Son Güncelleme: 22.03.2016 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.