Terör örgütünün bomba yüklü TIR'ı havadan vuruldu

Bomba yüklü TIR Irak ordusuna yönelik saldırı hazırlığındayken havadan böyle vuruldu.

02 Ocak 2016 Cumartesi 18:39
Terör örgütünün bomba yüklü TIR'ı havadan vuruldu







Terör örgütünün bomba yüklü TIR'ı havadan vuruldu

Terör örgütü IŞİD'in tonlarca bombasını taşıyan TIR havadan vuruldu. Irak Hava Kuvvetleri'ne bağlı CH 4 tipi insansız hava aracı (İHA), terör örgütü IŞİD tarafından güvenlik güçlerini hedef almak üzere hazırlanan bomba yüklü bir TIR'ı havadan imha etti.

Irak ordusunun yürüttüğü operasyonlarda 40 IŞİD’li öldürüldü. Selahattin iline bağlı Samarra Operasyonlar Komutanlığı görev bölgesinde, Samarra Adas denilen mevkide IŞİD liderlerinin bulunduğu bir karargah bombalandı. "Geliyoruz Ninova" adı altında yürütülen Musul bölgesindeki hava saldırısında ise Geyyara bölgesinde IŞİD'in bomba imalatı yaptığı tesisler Irak Hava Kuvvetleri tarafından bombalanarak tamamen yerle bir edildi. Havadan düzenlenen operasyonlarda en az 40 IŞİD’li öldürüldü
Son Güncelleme: 02.01.2016 18:43
Anahtar Kelimeler:
Bomba Yüklü TIR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.