Teröristler adliyeye Avukat cübbesiyle girmiş

Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Selim Kiraz'ı katleden teröristlerin adliyeye giriş görüntüleri ortaya çıktı.

03 Nisan 2015 Cuma 01:29
Teröristler adliyeye Avukat cübbesiyle girmiş






Teröristler adliyeye Avukat cübbesiyle girmiş


Türkiye'yi sarsan Çağlayan Adliyesi'ndeki kanlı baskının detayları yeni yeni ortaya çıkıyor. Terör örgütü üyesi iki kişiden birinin Çağlayan Adliyesi'ne elinde avukat cübbesi, ve çanta ile avukatların girdiği bölümden, diğerinin ise vatandaşların girdiği kapıdan içeriye girdiği belirlendi.


Çağlayan Adliyesi'nde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kiraz'ı şehit eden iki örgüt üyesinin adliyeye ve şehit edilen savcı Kiraz'ın odasına giriş görüntülerini paylaştı.

 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden DHKP-C'lilerin İstanbul Adalet Sarayı'na ve savcının odasına giriş görüntüleri paylaşıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca paylaşılan fotoğraflarda, Kiraz'ı şehit eden Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol'un, ayrı ayrı adliyeye girişleri yer alıyor.


Örgüt üyelerinden birinin avukat girişinden elinde cübbeyle, diğerinin ise vatandaşların girdiği kapıdan arama yapılarak adliyeye girdiği görülüyor.

Fotoğraflarda Yayla ve Doğruyol'un adliye içerisinde koridorlarda yürüyüşleri ve daha sonra buluşmaları, ardından savcı Kiraz'ı şehit ettikleri odaya girişleri yer alıyor.

Fotoğraflarda örgüt üyelerinin giriş saatleri de bulunuyor.
Son Güncelleme: 03.04.2015 01:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.