TKBL'de 10. haftanın maçları yarın oynanacak

20 Aralık 2011 Salı 14:30
TKBL'de 10. haftanın maçları yarın oynanacak






Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 10. hafta mücadelesi yarın oynanacak maçlarla tamamlanacak.
Fenerbahçe'nin averaj ile liderliğinde süren Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 10. hafta yarın yapılacak maçlarla tamamlanacak. 10. haftada, İstanbul Üniversitesi - Kayseri Kaski karşılaşması TBFTV'den canlı olarak yayınlanacak.
10. haftanın açılış maçında Optimum TED Ankara Kolejliler, Beşiktaş'ı konuk edecek. Geçtiğimiz haftayı Kayseri Kaski galibiyeti ile tamamlayan Ankara temsilcisi, ligde zor günler geçiren Beşiktaş karşısında evinde galibiyet arayacak.
Günün bir diğer maçında lider Fenerbahçe, son 3 haftayı galibiyetle kapatan ve ligde beşinci sıraya kadar yükselen, ligin güçlü ekiplerinden Samsun Basketbol'u Caferağa Spor Salonu'nda konuk edecek.
Günün aynı saatte başlayacak olan iki karşılaşmasında İstanbul Üniversitesi ile Kayseri Kaski karşı karşıya gelirken, bir diğer mücadelede ise ligde çıkışa geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray Medical Park'ı konuk edecek.
TKBL'de 10. hafta mücadelesi yine aynı saatte oynanacak iki karşılaşma ile tamamlanacak. İki güney ekibinin mücadelesine Homend Antakya Belediyesi ile Ceyhan Belediyesi karşılaşırken, Çukuroava derbisinde ise Botaş da evinde Tarsus Belediyesi'ni ağırlayacak.
TKBL'de 10. haftanın detaylı programı ise şu şekilde;
13.00 Optimum TED Ankara Kolejliler - Beşiktaş (TOBB Spor Salonu)
15.30 Fenerbahçe - Samsun Basketbol (Caferağa Spor Salonu)
17.00 İstanbul Üniversitesi - Kayseri Kaski (Avcılar Spor Salonu)
17.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi - Galatasaray Medical Park (Edip Buran Spor Salonu)
18.00 Botaş - Tarsus Belediyesi (Menderes Spor Salonu)
18.00 Homend Antakya Belediyesi - Ceyhan Belediyesi (Antakya Spor Salonu)
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.