Tuzla'da trafik kazası: 3 kişi öldü

16 Temmuz 2011 Cumartesi 19:12
Tuzla'da trafik kazası: 3 kişi öldü






Tuzla'da aşırı hız yüzünden orta refüjdeki direğe çarpan araçtaki 3 kişi feci şekilde hayatını kaybederken, 1kişi de ağır yaralandı.
Kaza, Tuzla Mescit Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde meydana geldi. 37 yaşındaki Sinan Beşoluk'un kullandığı 34 BF 2953 plakalı Kartal marka otomobil, havalimanı iskikametine seyrederken aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.. Çarpmanın etkisiyle otomobil adeta paramparça olurken, sürücü Sinan Beşoluk, eşi Döndü Beşoluk ve henüz kimliği belirlenemeyen 10 yaşlarındaki kız çocuğu olay yerinde yaşamlarını yitirdi.
Sürücü Sinan Beşoluk'un kayınpederi olduğu belirtilen Ali Çandır ise ağır yaralı olarak vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, kazada ölen çocuğun kimliği belirlenmeye çalışılıyor.CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.