Vatan Bilgisayar'ın 2013 hedefi mağaza sayısını 100'e çıkarmak

14 Aralık 2012 Cuma 13:10
Vatan Bilgisayar'ın 2013 hedefi mağaza sayısını 100'e çıkarmak






MANİSA (CİHAN)- Türkiye genelinde başlattığı mağaza açma atağını yılın son ayında da sürdüren Vatan Bilgisayar, 63´ncü mağazasını Manisa´da açtı. Firma, Manisa´da açtığı mağazada 50 kişiyi istihdam etti. Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, 2013 yılında hedeflerinin Türkiye genelindeki mağaza sayısını 100´e çıkarmak olduğunu söyledi.

Ege Bölgesi´ndeki yatırımlarını artırarak 63´ncü mağazasını Manisa Lale Meydanı'nda açan ve Türkiye´yi ilk kez `Teknoloji Hiperstore' kavramı ile tanıştıran Vatan Bilgisayar, teknolojiseverlere Manisa mağazasının açılışına özel yüzde 25 indirim ve kredi kartı sahiplerine 10 taksit fırsatı sundu.

Manisa Hiperstore´un açılışına özel 14-16 Aralık tarihleri arasında sunulan kampanyada televizyon, cep telefonu, masaüstü bilgisayar, notebook, yazıcı, fotoğraf makinesi, kamera gibi ürünlerin yanı sıra küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünleri ile mutfak aletleri gibi 12 binin üzerinde teknoloji ürünü yer alıyor. Her türlü teknoloji ihtiyacı için bu cazip indirim ve taksit fırsatı sadece üç gün geçerli olacak. Vatan Bilgisayar Manisa´da toplam bin 350 metrekare alanda tüketicilere hizmet verirken 50 kişiyi istihdam etti.

Mağazanın açılışında konuşan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, Vatan Bilgisayar olarak bugüne kadar teknoloji perakendeciliğinde gerek ürün çeşitliliği, gerek sunum, gerek müşteri ilişkileri gerekse cazip indirim kampanyaları ile her zaman iddialı olduk. Açılan her yeni mağazamızla birlikte bütün ürünlerde yaptığımız indirim kampanyamıza ilgi ve talep artıyor. Bugün, Manisalıları teknolojide en uygun fiyatla müşteri ilişkileri kalitesini sunan yeni mağazamızla buluşturmaktan mutluyum. dedi.

Türkiye genelinde 2 bin 800´ün üzerinde çalışanıyla Vatan Bilgisayar´ın her geçen gün büyüdüğünü dile getiren Hasan Vatan, hedeflerinin 2013 yılında Türkiye genelinde mağaza sayısını 100´e çıkarmak olduğunu kaydetti. Vatan, 1983 yılından beri uzman teknoloji ekibiyle en iyi hizmeti sunan Vatan Bilgisayar, en seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayarak, 12 binin üzerinde ürün yelpazesiyle Manisalıların elektronik eşya ihtiyaçlarını karşılayacak. şeklinde sözlerini tamamladı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.