2 POLİS TARİHİ ESER KAÇAKÇILIĞI SUÇLAMASIYLA GÖZALTINA ALINDI

BİLECİK'te jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, araçlarında 990 tarihi sikke ele geçirilen 2 polis memuru gözaltına alındı, 1 kişi ise kaçtı. Bilecik İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler yapılan bir ihbar üzerine...

19 Aralık 2014 Cuma 19:22
2 POLİS TARİHİ ESER KAÇAKÇILIĞI SUÇLAMASIYLA GÖZALTINA ALINDI






BİLECİK'te jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, araçlarında 990 tarihi sikke ele geçirilen 2 polis memuru gözaltına alındı, 1 kişi ise kaçtı.
Bilecik İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler yapılan bir ihbar üzerine merkeze bağlı Başköy yakınlarındaki bir akaryakıt istasyonuna otomobilleriyle gelen 3 kişiyi gözaltına almak istedi. Kaçmaya çalışan 3 kişiden Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nde polis olarak görev yaptıkları belirtilen A.S. ve L.Y. yakalandı, N.S. ise kaçtı.
Jandarmalar şüphelilerin araçlarında Bizans dönemine ait olduğu bildirilen 990 sikke ele geçirdi. Şüpheli polis memurları A.S. ve L.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ekipleer, kaçan N.S.'yi yakalamaya çalışıyor.

  FOTOĞRAFLI  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.