2 yaşındaki Ayşe dalgalara kapılıp boğuldu

Ahmet ACAR/DEMRE (Antalya), () - ANTALYA'nın Demre İlçesi'ndeki Sufat Sahili'nde dalgalara kapılan 2 yaşındaki Ayşe Yabacı, yaşamını yitirdi. Olay, dün saat 14.00 sıralarında Demre'ye bağlı Beymelek Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet...

08 Mart 2015 Pazar 14:33
2 yaşındaki Ayşe dalgalara kapılıp boğuldu






Ahmet ACAR/DEMRE (Antalya), () - ANTALYA'nın Demre İlçesi'ndeki Sufat Sahili'nde dalgalara kapılan 2 yaşındaki Ayşe Yabacı, yaşamını yitirdi.
Olay, dün saat 14.00 sıralarında Demre'ye bağlı Beymelek Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Taner Yabacı ve Naile Yabacı çifti, yakınlarını ziyaret için Beymelek Mahallesi'ne gitti. Ayşe Yabacı, 4 yaşındaki ağabeyi ve aynı yaştaki kuzeniyle Sufat Sahili yakınlarındaki evin çevresinde oynamaya başladı. Bir süre sonra dışarı çıkan Mehmet Taner Yabacı, Ayşe'nin olmadığını fark etti.
Çevredeki seralarla sahilde Ayşe'yi aramaya başlayan baba, durumu polise bildirdi. Bu sırada sahilde balık avlayan Hüseyin Cansev, 100 metre açıkta bir karartı gördü. Boyu 1.5 metreyi aşan dalgalarla sürüklenen Ayşe Yabacı'nın cansız bedeni sahile vurdu. Çevredekilerin yardımıyla kıyıya çekilen Ayşe'nin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.