Batman'da roketli gece: Kamyonetin kasasına roket bıraktılar

Batman'da akşam saatlerinde vatandaşların ihbarı bir facianın da önüne geçti. Park halindeki kamyonetin kasasına bırakılan roket polis tarafından patlatıldı.

16 Aralık 2015 Çarşamba 02:10
Batman'da roketli gece: Kamyonetin kasasına roket bıraktılar






Batman'da roketli gece: Kamyonetin kasasına roket bıraktılar


Batman'da akşam saatlerinde vatandaşların ihbarı bir facianın da önüne geçti. Park halindeki kamyonetin kasasına bırakılan roket polis tarafından patlatıldı. Batman’da park halindeki bir aracın kasasına bırakılan roketatar büyük bir gürültüyle patladı.



Edinilen bilgiye göre olay, İhlal Mahallesi 3716 sokak üzerinde meydana geldi. Güvenlik güçlerine saldırı için hazırlık yapan kimliği belirsiz kişi veya kişiler bir hafif ticari bir aracın arka kasasına kamufle edilmiş bir roketatar bıraktılar. Aracın araka kısmına bırakılan roket atar kısa süre sonra büyük bir gürültüyle patladı.

Patlamada yaralanan olmazken mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Olayın hemen ardından çok sayıda güvenlik güçleri geldi. Güvenlik güçleri mahalleyi abluka altına alarak kuş uçurtmadı yapılan araçta yapılan incelemelerin ardından olay yerine gelen çekici aracıyla araç detaylı incelenmek üzere Batman İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başladı.

Batman, Roket, Batman son dakika
Son Güncelleme: 16.12.2015 02:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.