Beratcan'ın katil zanlısı tutuklandı, anne serbest

Kartal'da okul çıkışında kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı tutuklandı. Şüpheliler arasında adı geçen anne ise serbest bırakıldı.

29 Mart 2016 Salı 04:56
Beratcan'ın katil zanlısı tutuklandı, anne serbest






Beratcan'ın katil zanlısı tutuklandı, anne serbest


Kartal'da okul çıkışında kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı çıkarıldığı mahkemece "Kasten öldürme" suçundan tutuklandı, anne Türkan Karakütük ise tutuklamayı gerektirir yeterli delil olmadığı gerekçesiyle serbest kaldı.

Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin gözaltına alınan servis şoförü Ersin Kaşıkçı ve anne Türkan Karakütük öğleden sonra Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Şüpheliler nöbetçi savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Mahkeme Ersin Kaşıkçı'nın "Kasten öldürme" suçundan tutuklanmasına, anne Türkan Karakütük'ün ise serbest bırakılmasına karar verdi. Anne Karakütük'ün hakkında tutuklanmayı gerektirir yeterli delil olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı öğrenildi.

MALTEPE CEZAEVİ'NE GÖTÜRÜLDÜ

Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderildi. Türkan Karakütük de polis aracıyla adliyeden çıkarıldı.
Son Güncelleme: 29.03.2016 04:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.