Buket Şişek cinayetinde, katil zanlısından şok sözler

İstanbul Esenyurt'ta günlük kiralanan evlerden birinde düşerek hayatını kaybeden Buket Şişek'in ölümünde, katil zanlısı Erhan M. adlı kişinin yazdığı mesajlar polisi bile şoke etti.

04 Ocak 2018 Perşembe 10:40
Buket Şişek cinayetinde, katil zanlısından şok sözler






Buket Şişek cinayetinde, katil zanlısından şok sözler

Günlük kiralık evlerde meydana gelen ölüm olaylarının son halkası Buket Şişek'in gizemli ölümü çok yönlü soruşuturuluyor. Polis katil zanlısı Erhan M adlı zanlının, Buket Şişek'in arkadaşına yazdığı tehdit tüyler ürpetecek cinsten. İstanbul Esenyurt’ta günlük kiralık dairenin penceresinden düşen 18 yaşındaki Buket Şişek’in ölümünün intihar mı cinayet mi olduğu araştırılırken, ortaya çıkan yeni delillerle olay daha da karmaşıklaştı. Genç kızı ağır yaralı halde hastaneye bırakıp kaçan baş şüpheli sevgilisi Erhan M.’nin olaydan birkaç saat önce yazdığı mesajlar, şüpheleri artırdı.

Son  Dakika Haberleri, 30 Aralık 2017’deki olayın ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor. Erhan M.’nin sahte kimlik kullandığı, uyuşturucu ve hırsızlıktan sabıkası olduğu anlaşıldı. ‘Erhan G.’ adına düzenlenmiş sahte kimlik kullanan zanlının Buket’in bir arkadaşıyla yazışıp tehdit ettiği de ortaya çıktı.

"BEDAVADAN KIZI ÖLDÜRTMEYİN"

Buket’in ölümünden saatler önce yapılan yazışmalarda Erhan M. tehditler savuruyor: Tüpler ürperten mesajlarda "Senin yüzünü annenin önünde keserim" şeklindeki ifadeler polis tutanaklarına girdi.

Buket’in arkadaşı: “İyi de ben şu an seni anladım. Erhan değil mi adın? Senin arkandan bir şey çevirmedi. Seninle ilgili kötü bir şey demedi bana. Sorun ne anlamış değilim. Buket seni sevdiğini söyledi bana.”

Erhan M.: “Ben insan gibi söyledim, arkamdan iş çevirme, benden habersiz bir yere gitme. O Simge için yemin etmişim, ibret olsun diye onu da sevgilisini de benim köpeği.... Senin de bilmediğin şeyler var. Bedavadan kızı öldürtmeyin, ya alın tamamen götürün ya da yazmayın, karışmayın.”

Erhan M., Buket’in Simge isimli arkadaşını da şu sözlerle tehdit etmiş: “Simge, ben Erhan... Tanıyor musun bilmiyorum. Sana bir kere diyeceğim. Ya bu kızı tamamen al yanına ya da çağırıp arkamdan iş çevirmesine sebep olma. İnan bir daha çağırırsan evinin içinde yüzünü keser, anana izlettiririm. Mesajlarını okudum, git kaşarlığını başka tarafta yap, bir daha bu kıza yazma ve çağırma.”

Şüphelinin ayrıca yazılı mesajları dışında tehdit ve küfürlerle dolu sesli mesajlar da gönderdiği belirlendi.

TALİHSİZ KIZ BABASIZ BÜYÜDÜ

Buket Şişek’in, mermer ustası olan babasını 3 yaşındayken trafik kazasında kaybettiği, annesinin yanı sıra ablası ve büyükbabasıyla büyüdüğü ortaya çıktı. Buket, son dönemde annesi ve bir kız arkadaşıyla aynı evde yaşıyordu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.