Bursa’daki Kobani Olaylarında 6 Tutuklama

Hüseyin TÜCCAR/BURSA, () - BURSA’da, Kobani'deki IŞİD saldırılarını protesto bahanesiyle yasa dışı eylem yapan ve Mobese kameraları ile çevreye zarar verenlere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 17...

12 Ekim 2014 Pazar 11:39
Bursa’daki Kobani Olaylarında  6 Tutuklama






Hüseyin TÜCCAR/BURSA, () - BURSA’da, Kobani'deki IŞİD saldırılarını protesto bahanesiyle yasa dışı eylem yapan ve Mobese kameraları ile çevreye zarar verenlere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 17 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü, 9 ve 10 Ekim'de kentte meydana gelen olaylarla ilgili gerekli önlemlerin alınması sonucu olayların fazla büyümeden önlendiği bildirildi. Olaylara karışan kişilerin tespit ve yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü ifade edilen açıklamada, Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda, yasa dışı sokak eylemlerine katılan ve Mobese kameraları ile çevreye zarar verdikleri belirlenen 17 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
Emniyet Müdürlüğü, gözaltına alınan şüpheliler ve şüphe üzerine durdurularak arama yapılan bir araçta, 4 av tüfeği fişeği, 3 molotof kokteyli, 1 eldiven, 4 plastik boru ve ahşap sopa, 5 litrelik boş benzin bidonu bulunduğunu bildirdi. Açıklamada, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6’sının 'Terör örgütü propoandası yapmak ve patlayıcı madde bulundurmak' suçlarından tutuklandığı kaydedildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.