Çayırova'da yangın: Dimandan zehirlenen 1 kişi öldü

KOCAELİ'nin Çayırova İlçesi'nde bir binanın zemin katında çıkan yangında 44 yaşındaki Metin Çalışkan dumandan zehirlenerek öldü.

02 Nisan 2015 Perşembe 10:08
Çayırova'da yangın: Dimandan zehirlenen 1 kişi öldü






Çayırova'da yangın: Dimandan zehirlenen 1 kişi öldü

Haluk TURGUT/ÇAYIROVA(Kocaeli), ()- KOCAELİ'nin Çayırova İlçesi'nde bir binanın zemin katında çıkan yangında 44 yaşındaki Metin Çalışkan dumandan zehirlenerek öldü.
Dün gece 5127 Sokak'taki bir apartmanın zemin katındaki Metin Çalışkan'a ait evden duman çıktığını farkeden çevredekiler durumu itfaiye ve polise bildirdi. Sevk edilen gelen ekipler evin kapısını çalmalarına rağmen açan olmayınca kapıyı kırarak içeri girdi. Dumanların elektrikli ısıtıcının kısa devre yapması ve oradaki bazı eşyaları tutuşüturmasından kaynaklandığı anlaşılırken, yangın hemen söndürüldü. Hareketsiz halde bulunan Metin Çalışkan dışarı çıkarıldıktan sonra yapılan ilk müdahale ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 
Metin Çalışkan'ın 3 ay kadar önce eşinden ayrıldığını ve yeni taşındığı bu evde  tek başına oturduğu, zaman zaman 2 çocuğunun kendisini ziyaret ettiği belirtildi.

FOTOGRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.