Çorlu'da gelin ile kayınpederi öldürüldü

Çorlu'da gelin ile kayınpederi yaşadıkları evde tüfekle vurularak öldürüldü. Polis cinayetin nedenini ve katil zanlısını araştırıyor.

03 Nisan 2017 Pazartesi 09:48
Çorlu'da gelin ile kayınpederi öldürüldü






Çorlu'da gelin ile kayınpederi öldürüldü

Tekirdağ'a bağlı çorlu ilçesi güne korkunç bir cinayetle uyandı. Genç gelin Yaşariye Gerçik ile kayınpederi Hüseyin Gercik tüfekle vurularak katledildi.
Çorlu Haberleri
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde tüfekle vurulan kayınpeder ile gelini hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Cemaliye Mahallesi'nde bir apartmanın ikinci katından tüfek sesleri duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, Hüseyin Gerçik (50) ile gelini Yaşariye Gerçik'i (26) tüfekle vurulmuş halde buldu.

Sağlık ekipleri, iki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Cesetler, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.


 
Anahtar Kelimeler:
Çorlu Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.