Çukurova Ekspresi'nde 2 kilo esrar ele geçirildi

KAYSERİ'nin İncesu İlçesi'nde, Çukurova Ekspresi yolcu treninde, jandarmanın yaptığı aramada, bir yolcunun valizinde 2 kilo 80 gram esrar ele geçirildi. Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

22 Haziran 2015 Pazartesi 11:56
Çukurova Ekspresi'nde 2 kilo esrar ele geçirildi






KAYSERİ'nin İncesu İlçesi'nde, Çukurova Ekspresi yolcu treninde, jandarmanın yaptığı aramada, bir yolcunun valizinde 2 kilo 80 gram esrar ele geçirildi.
Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İncesu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Adana- Ankara seferini yapan Çukurova Ekspresi yolcu treninde saat 01.40 sıralarında, eğitimli köpekle yapılan aramada, yolcu 42 yaşındaki D.A.T.'nin valizinde 2 kilo 080 gram esrar ele geçirildi. D.A.T. gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.