Denizli, Kırklareli'de terör operasyonu

Bölücü terör örgütü PKK ve KCK yapılanmasına yönelik operasyonlar Denizli ve Kırklareli'ned devam etti. Toplam 25 kişi gözaltına alındı

15 Mart 2016 Salı 12:21
Denizli, Kırklareli'de terör operasyonu






Denizli, Kırklareli'de terör operasyonu

Kırklareli’nde aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 2’si kadın 7 şüpheli, bölücü terör örgütü propagandası yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alındı.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, takip edilen ve aralarında üniversite öğrencilerinin bulunduğu şüphelilerin terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığını tespit etti. Şüpheliler için bu sabah operasyon düzenleyen TEM ekipleri, 12 farklı adrese Özel Harekat ekiplerinde de katıldığı operasyonla baskın yaptı. Evlerde R.S. ve C.G. adli kadın şüpheliler ile M.E.K., O.Y., A.O., A.K., E.A. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafları, örgüte ait yayını yasaklanan dokümanlar ele geçirilirken, evlerdeki diz üstü bilgisayarlara da el konuldu.

Kırklareli Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ifadeler için Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü. Olayla ilgili 4 kişinin daha arandığı bildirildi. Soruşturma sürüyor.

DENİZLİ'DE TERÖR OPERASYONU: 17 GÖZALTI

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü PKK / KCK'ya yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 8'i 18 yaşından küçük 17 kişi gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, bugün saat 05.00 sıralarında, Merkezefendi ilçesi, Esentepe Mahallesi'ndeki önceden belirlenmiş 17 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Çevik Kuvvet, Güvenlik Şube, İstihbarat Şube ve Özel Haret Polisi'nin de destek verdiği operasyonda, terör örgütünün İmralı'da tutuklu bulunan lideri Abdullah Öcalan'ın yakalanma yıldönümü olan geçen 15 Şubat'ta polise molotofkokteyl ve taşlı saldırıda bulundukları tespit edilen 8'i 18 yaşından küçük 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.


Son Güncelleme: 15.03.2016 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.