Derik'te Kaymakamlık binasına canlı bomba saldırısı; 5 yaralı var

Mardin Derik ilçesi Kaymakamlık binasına bombalı saldırı düzenlendi. Çok sayıda yaralı var. Şırnak Belediyesi'ne konulan bomba ise polis köpeği tarafından bulundu. Bombanın patlaması sonucu köpek ölürken, bir polis memuru da yaralandı.

10 Kasım 2016 Perşembe 11:37
Derik'te Kaymakamlık binasına canlı bomba saldırısı; 5 yaralı var






Flaş Flaş Flaş, Derik'te Kaymakamlık binasına bombalı saldırı

Son  Dakika Derik, Mardin'in Derik ilçesinde Kaymakamlık Binasına yönelik bombalı saldırı düzenlendi.
DERİK'TE BOMBALI SALDIRI

Mardin'in Derik İlçesi'nde öğle saatlerinde Kaymakamlık binasında büyük bir patlama meydana geldi. Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ile 2'si polis 5 kişi yaralandı.
İlk belirlemelere göre terör örgütü PKK'nın 'canlı bomba' eylemi olan saldırı saat 12.10'da, Kaymakam Muhammet Safitürk'ün makam odası önünde meydana geldi. Patlamanın hemen ardından Kaymakamlık binasına çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekibi sevk edildi.

Saldırıda, Derik Belediyesi'ne eylül ayında kayyum olarak da atanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ile 2 koruma polisi ve orada bulunan 2 vatandaş yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Derik ve Kızıltepe'deki devlet hastanelerine götürülerek tedaviye alındı.
Güvenlik güçleri çevredeki tüm yolları kapatarak operasyon başlattı.

KAYYUM ATANMIŞTI

Bu arada, aynı saatlerde Şırnak Belediyesi'ne de bombalı saldırı düzenlendi. Kayyum atanan Şırnak belediye binasına yerleştirilen bomba düzeneğini bulan polis köpeği ölürken, patlama sırasında bir polis memuru da yaralandı.




AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR
Son Güncelleme: 10.11.2016 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.