Dolmabahçe'de polise saldırı güvenlik kamerasında

    Çağatay KENARLI / İSTANBUL, () İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Dolmabahçe Sarayı saltanat kapısında saygı nöbeti tutan polise yönelik düzenlenen silahlı ve bombalı saldırı anının...

25 Ağustos 2015 Salı 12:18
Dolmabahçe'de polise saldırı güvenlik kamerasında






 

 
Çağatay KENARLI / İSTANBUL, () İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Dolmabahçe Sarayı saltanat kapısında saygı nöbeti tutan polise yönelik düzenlenen silahlı ve bombalı saldırı anının bulunduğu görüntülerini paylaştı.

TERÖR SALDIRISI AN BE AN GÜVENLİK KAMERALARININ KAYITLARINDA

Güvenlik kamerası görüntüleri saldırganların geldikleri ve saldırı sonrası kaçtıkları güzergahların gösterilmesiyle başlıyor.

SİLAHLARI POŞETE KOYDULAR, YÜRÜYEREK GELDİLER

2 saldırganın Beşiktaş istikametinden yürüyerek birlikte Dolmabahçe Sarayına geldikleri görüldü. Saldırganların yakalanmamak için silahları ellerinde bulunan poşetlerde taşımaları görüntülere yansıdı.

BOMBA ATTILAR, ATEŞ AÇTILAR

Bir saldırganın saygı nöbeti tutan polislere ateş açması, diğer saldırganın ise el bombasını atarak kaçması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

KAÇIŞLARI DA KAMERALARA YANSIDI

Saldırganlar olay yerinde koşarak kaçmaları da çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırganların bir süre koştuktan sonra bir binaya girerek tanınmamak için elbiselerini değiştirmeleri de güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerden. Elbise değişimini yaptıktan silahlarla yeniden kaçmaya başlayan saldırganlar, bu görüntülerinin kaydedilmesinden kısa süre sonra yakalandı.

(FOTOĞRAF)

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.