Elazığ'da emekli korucudan haber alınamıyor

ELAZIĞ, () - ELAZĞI'ın Arıcak İlçesi'ndeki evinden dün badem toplamak için ayrılan emekli geçici köy korucusu 57 yaşındaki Fetih Tanyener'den haber alınamıyor. Arıcak İlçesinin Saman Mahallesi Bağlar mevkiindeki tarlasına badem toplamaya...

18 Ağustos 2015 Salı 19:33
Elazığ'da emekli korucudan haber alınamıyor






ELAZIĞ, () - ELAZĞI'ın Arıcak İlçesi'ndeki evinden dün badem toplamak için ayrılan emekli geçici köy korucusu 57 yaşındaki Fetih Tanyener'den haber alınamıyor.
Arıcak İlçesinin Saman Mahallesi Bağlar mevkiindeki tarlasına badem toplamaya gitmek için dün sabah saatlerinde evinden ayrılan emekli geçici köy korucusu Fetih Tanyener, gece evine dönmedi. Ailesi gidebileceği her yeri arayıp izine rastlayamadığı Tanyener için jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Emekli korucunun bulunması için jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.