Eskişehir'de pompalı tüfekli maganda sürücü dehşeti

Eskişehir'de aracında pompalı tüfek taşıyan maganda sürücü trafikte tartıştığı yayaları yaylım ateşine tuttu, 6 yaralı var.

28 Eylül 2015 Pazartesi 02:16
Eskişehir'de pompalı tüfekli maganda sürücü dehşeti






Eskişehir'de pompalı tüfekli maganda sürücü dehşeti

Eskişehir'de aracında pompalı tüfek taşıyan maganda sürücü trafikte tartıştığı yayaları yaylım ateşine tuttu, 6 yaralı var. Eskişehir merkezinde kimliği henüz belirlenemeyen bir otomobil sürücüsü, trafikte tartıştığı yayalara doğru pompalı tüfekle ateş açıp 6 kişiyi yaraladı. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Olay saat 24.00 sıralarında Hoşnudiye Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 11 TF 154 plakalı otomobilin sürücüsü yolun karşısına geçmeye çalışan bir grup yaya ile tartıştı. Tartışmanın ardından otomobilini durdurup bagajda bulunan pompalı tüfeği alan sürücü, yaya gurubunun olduğu yöne doğru yere ateş edip tekrar otomobiline binerek kaçtı.

Olayda yerden seken saçmaların vücutlarının çeşitli yelerine isabet ettiği yayalardan Öner Tekeli (32), Mevlüt Kabal (31),Taner Tunç (31) eşi Sevil Tunç (27), Sevgi Kaya (22) ve kardeşi Sergen Kaya (18) yaralandı.

TABURCU EDİLDİLER

Ambulanslarla Eskişehir Devlet ve Yunus Emre Devlet hastanelerine kaldırılan 6 yaralı acil serviste tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi. Polis, olay yerinden kaçan şüpheli araç sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.
Son Güncelleme: 28.09.2015 02:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.