İdil'de katliam saldırısı son anda önlendi

İdil İlçe Jandarma Komutanlığı yoluna PKK'lı teröristler tarafından yerleştirilen patlayıcı güvenlik güçlerinin fark etmesiyle kontrollü olarak imha edilirken, olası bir facia son anda önlendi.

25 Ocak 2016 Pazartesi 15:04
İdil'de katliam saldırısı son anda önlendi






İdil'de katliam saldırısı son anda önlendi

İdil Son durum, Şırnak'ın İdil İlçe Jandarma Komutanlığı yoluna PKK'lı teröristler tarafından yerleştirilen patlayıcı güvenlik güçlerinin fark etmesiyle kontrollü olarak imha edilirken, olası bir facia son anda önlendi.

Şırnak Son durum, , İdil İlçesi'nde Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı yolundaki menfeze PKK'lılar tarafından yerleştirilen patlayıcı, güvenlik görevlileri tarafından fark edildi. Bu sabah saatlerinde menfeze yerleştirilen patlayıcının fark edilmesi üzerine Şırnak'tan gelen bomba imha uzmanı ekipler, bölgede güvenlik önlemi aldıktan sonra patlayıcıyı kontrollü şekilde imha etti. Patlayıcının iflak ettirilmesi sırasında çıkan patlama sesi ilçe genelinde duyulurken, patlaması sonucu jandarma yolunda bulunan bir çok ev hasar gördü.
Patlamanın etkisiyle yolda açılan çukur, İdil Belediyesi ekipleri tarafından onarılmaya başlandı.

Son Güncelleme: 25.01.2016 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.