İşkembeci'de hesabını ödeyen adamı öldürdü

Bakırköy'de bir işkembecide hesabını ödeyen adamı kurşun yağmuruna tutan saldırgan polis tarafından yakalandı. Katil zanlısının hesabını ödeyen Hasan Erdem ise kurtarılamadı.

25 Nisan 2016 Pazartesi 23:41
İşkembeci'de hesabını ödeyen adamı öldürdü






İşkembeci'de hesabını ödeyen adamı öldürdü

Son dakika haberleri, İstanbul Bakırköy'de bir işkembe salonunda daha önce tanıştığı Hasan Erdem'in hesabını ödemesine sinirlenen İdris A., tartışma sonrası silahını alıp kurşun yağdırdı. Hesabı ödeyen Hasan Erdem hayatını kaybederken, iki arkadaşı da yaralandı. Saldırgan gözaltına alındı.

Son Dakika Bakırköy, Olay Bakırköy İncirli Caddesi'nde bulunan bir işkembe salonunda önceki gün sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre işkembecide bir arkadaşıyla çorba içen İdris A.'nın yanına gelen Hasan Erdem, kısa bir selamlaşmadan sonra garsonun hesabı istemesi üzerine "hesap ödendi" diyerek İdris A.'dan para alınmamasını istedi.

İdris A., "Sen kimsin benim hesabımı ödüyorsun" diyerek Erdem'le tartışmaya başladı. Kısa süren tartışmanın ardından dışarı çıkan İdris A., aracında bulunan silahı alarak hiç duraksamadan önce Hasan Erdem'e, ardından da yanındaki iki arkadaşına kurşun yağdırdı.

Saldırgan, işkemceden dışarı çıktı. İşyeri çalışanları ve müşteriler yaralılara yardıma koşarken polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Gasp ve yağma suçlarından sabıkalı olduğu öğrenilen Hasan Erdem olay yerinde hayatını kaybederken, Kazım Ünlütürk ile Adem Canpolat da yaralandı. Saldirgan kısa süre sonra silahıyla birlikte yakalandı.
İşyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, önce tarafların tartışması yer alıyor. Sonraki görüntülerde saldırgan tekrar işyerine gelip önce Hasan Erdem'e ateş ediyor. Kaçmaya çalışan Erdem'I sırtından da vuran saldırgan, iki kişiyi daha hedef alıyor. KAYNAK HABERTÜRK GAZETESİ

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.