İzmir'de polis didik didik aradı, 17 gözaltı var

Son Dakika izmir, İzmir polisi tarafından dün akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısına kadar süren asayiş uygulamasına bin 500 polis katıldı.

06 Mart 2016 Pazar 01:51
İzmir'de polis didik didik aradı, 17 gözaltı var






İzmir'de polis didik didik aradı, 17 gözaltı var

İzmir'de, polisin yaptığı asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadele kapsamında kentte çeşitli noktalarda 1500 polisle uygulama başlattı. Trafik ve sokaklarda şüpheli görülen 2 bin 162 kişinin kimlikleri sorgulandı. Polis ekipleri tarafından durdurulan 1447 araç kontrolden geçirilirken, kimlik sorgusu yapılan 2 bin 743 kişiden, çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalandı.

Uygulama kapsamında yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 3 kurusıkı tabanca 1 bıçak ve 1980 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ayrıca trafik yönünden 5 kişiye ehliyetsizlikten işlem yapılırken, 45 araca trafik işlemi uygulanıp 1 araç da trafikten men edildi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelenin devam edeceği bildirildi.

Son Güncelleme: 06.03.2016 01:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.