İzmir'de teröre tepki eylemi

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, Bir Millet Uyanıyor Platformu üyeleri, son günlerde artan terör olaylarını protesto ederek yürüyüş düzenledi. Konak Meydanı Hasan Tahsin İlk Kurşun Anıtı önünde toplanan yaklaşık 250 kişilik Bir Millet...

23 Ağustos 2015 Pazar 22:30
İzmir'de teröre tepki eylemi






İZMİR'in Konak İlçesi'nde, Bir Millet Uyanıyor Platformu üyeleri, son günlerde artan terör olaylarını protesto ederek yürüyüş düzenledi.
Konak Meydanı Hasan Tahsin İlk Kurşun Anıtı önünde toplanan yaklaşık 250 kişilik Bir Millet Uyanıyor Platformu üyeleri son günlerde artan terör olaylarını kınayarak şehitler için saygı duruşunda bulundu. Grup İstiklal Marşı okuduktan sonra, son dönemlerde şehit olan polis ve askerlerin ismini okuyarak "Burada" diye bağırdı. Grup adına Basın açıklamasını okuyan Mehmet Tokat, "Kanlı terör örgütü tarafından şehit olan askerlerimiz ve polislerimizi anma ve eli kanlı PKK terör örgütü ile yandaşlarını lanetleme amaçlı toplandık. Bir diğer amacımız ise bizler Türk gençleri olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet etmiş olduğu cumhuriyeti sahiplenmek ve her ne olursa olsun canımız pahasına koruyacağımıza ant içeriz. Türk gençliğinin asla teslim alınamayacağını, bu vatan topraklarının kolay kazanılmadığını duyurmak ve göstermek için toplanmış bulunuyoruz" dedi.
Grup basın açıklamasının ardından Konak Meydanı'ndan Gündoğdu Meydanı'na, terör örgütü aleyhinde sloganlarla yürüyerek eylemlerini sonlandırdı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.