Jammerli hırsızlara gözaltı

GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, sinyal kesici jammer ile alarm sistemini devre dışı bıraktıkları kuyumcudan hırsızlık yapmak isteyen 3 kişi polis tarafından yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ocaklar Mahallesi'nde devriye görevi...

03 Mart 2015 Salı 10:11
Jammerli hırsızlara gözaltı






GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, sinyal kesici jammer ile alarm sistemini devre dışı bıraktıkları kuyumcudan hırsızlık yapmak isteyen 3 kişi polis tarafından yakalandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ocaklar Mahallesi'nde devriye görevi yaparken bir kuyumcuya girmek isteyen 3 kişiyi suçüstü yakaladı. Alarm sistemini jammer ile devre dışı bıraktıktan sonra kepenklerini kırdığı kuyumcunun kapısını oksijen kaynağı ile kesmek isterken yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı. Yanlarında, hırsızlıkta kullandıkları malzemeler ile yakalanan şüphelilerin yapılan incelemede daha önce de 3 ayrı işyerinde meydana gelen hırsızlık olayına karıştığı saptandı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulamalarının ardından 'hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.