Kars’ta Ambulans Takla Attı: 1 Ölü, 4 Yaralı

KARS’ta ters yöne giren traktöre çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu aniden kırdığı ambulans takla attı. Kazada ambulansta bulunan hasta, 83 yaşındaki Mehmet Gün öldü, 1’i hasta yakını, 3’ü sağlık görevlisi...

08 Ekim 2014 Çarşamba 17:48
Kars’ta Ambulans Takla Attı: 1 Ölü, 4 Yaralı






KARS’ta ters yöne giren traktöre çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu aniden kırdığı ambulans takla attı. Kazada ambulansta bulunan hasta, 83 yaşındaki Mehmet Gün öldü, 1’i hasta yakını, 3’ü sağlık görevlisi toplam 4 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 16.00 sıralarında Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Kavşağa yakın akaryakıt istasyonundan ters yöne giren bir traktör kazaya sebep oldu. Sarıkamış İlçesi'nden hasta taşıyan 36 SD 997 plakalı ambulans bir anda karşısına çıkan traktöre çarpmamak için sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu refüje çarparak takla attı. Kazada Mehmet Gün öldü, yakını 51 yaşındaki Rahime Gün ile 3 sağlık görevlisi yaralandı. Durumu ağır olan Rahime Gün'ün tedavisi yoğun bakım ünitesinde sürüyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.