Katliam bombası yüklü otomobil, silahla patlatıldı

Silopi'de yol kenarına park edilen bomba yüklü otomobil, keskin nişancılar tarafından silahla patlatılarak imha edildi..

15 Ağustos 2015 Cumartesi 17:49
Katliam bombası yüklü otomobil, silahla patlatıldı






Katliam bombası yüklü otomobil, silahla patlatıldı

Son dakika silopi, Son dakika Şırnak, Şırnak'ın Silopi İlçesi Başverimli Beldesi'nde yol kenarına park halinde ve bomba yüklü olduğu tespit edilen otomobili imha etmek için bölgeye jandarma ekipleri geldi. Jandarma bomba imha uzmanları çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak yolu trafiğe kapatıp, vatandaşları uzaklaştırdı. Otomobildeki bombanın teröristler tarafından uzaktan kumanda ile patlatılmasının engellenmesi için bölgeye frekans kesici Jammer'li araçlar konuldu.

Güvenlik önlemleri alındıktan sonra otomobil keskin nişancılar uzaktan silahlarla ateş açıp infilak ettirdi.  Büyük bir gürültüyle patlayan otomobil alev alarak havaya uçtu ve parçaları çevreye dağıldı. Patlamanın şiddetiyle elektrik telleri koparken, çevredeki bazı ev ve işyerlerinin camları kırıldı.
Bomba yüklü otomobilin imha edilmesinin ardından jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme yaptı. Araç parçaları toplanarak incelenmek üzere götürüldü.
Son Güncelleme: 15.08.2015 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.