Kayseri'de bağ evindeki eşyalar çalındı

KAYSERİ’nin Melikgazi ilçesinde bağ evine giren hırsızlar, evde bulunan eşyaları alırken, Yeşilhisar ilçesinde ise 150 metre telefon kablosu kesilerek çalındı. Melikgazi’nin Kayabağ mahallesinde Mehmet Ö.’ye ait bağ evine...

27 Nisan 2015 Pazartesi 12:25
Kayseri'de bağ evindeki eşyalar çalındı






KAYSERİ’nin Melikgazi ilçesinde bağ evine giren hırsızlar, evde bulunan eşyaları alırken, Yeşilhisar ilçesinde ise 150 metre telefon kablosu kesilerek çalındı.
Melikgazi’nin Kayabağ mahallesinde Mehmet Ö.’ye ait bağ evine giren hırsızlar, evde bulunan 1 jeneratör, 1 televizyon, 2 kanepe, 2 koltuk, 1 mini buzdolabı, 1 ruhsatsız ve seri numarasız av tüfeği ve 1 dizüstü bilgisayarı çaldılar. Yeşilhisar ilçesi Çadırkaya mahallesinde ise Türk Telekom’a ait direkler arasındaki 150 metre uzunluğundaki telefon kablosu kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kesilerek çalındı. Jandarma ekipleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.